Oktober favoriter

Då var det inte många dagar kvar av Oktober. Vintern har sakta börjat smyga sig på, minusgrader dagligen och snö har kommit, som faktiskt än så länge stannat. Längtar så mycket till vintern & för hoppningsvis får vi en ordentlig sådan i år.
 
 
1. iPhone 6
Den har verkligen levt upp till mina förväntningar! Batteritiden tycker jag är mycket bättre (nog för det har gått lite extra mycket ström nu då den är ny & man inte kan låta bli den), Kameran är super bra, storleken helt perfekt och så vidare. Den är det jag använt absolut mest under oktober, chocking..
 

2. Lypsyl
I vanlig ordning då vintern börjar närma sig blir mina läppar så obehagligt torra, därför har denna, som jag fick av Sofflan och Elvira i födelsedagspresent, varit en stor favorit!
 
3. Uggs
Mina uggs har varit favoriter i detta höstväder, så länge det inte är slask ute. Dom blir så lätt blöta! Men dom är hur mysiga som helst och jag älskar att vandra runt i dom!
 
 
4. Big brother-podden
Som jag tidigare nämnde så har jag fallit för bb-podden. Helt perfekt att lyssna på då man ska sova eller då man dolar på hemma i tystnaden. Åtta avsnitt har kommit ut och jag längtar så till 9ans avsnitt!
 
5. Tisdagsfika
De fyra senaste tisdagarna har jag, Moa och Linn dukat upp moas vardagsrumsbord med fika, chips och ice coffee, vi ser svenska hollywoodfruar, därefter jagad av hundar och sedan avslutar vi kvällen med paradise hotel. Det är så mysigt! Nu ser jag verkligen fram emot tisdagar.
 
6. Ice coffee
Är något jag hinkat i mig oktobermånad. Det är så gott, kan inte få nog av det.
 
 
 
 
| | Kommentera |
Upp