16,17,18,19, 20, 21 Juli

Eftersom jag inte bloggat på ett tag har jag inte riktigt koll på när vad hände när.
Detta har jag sysslat med i veckan iaf!
Väldigt långt inlägg, men så kan det gå.




Flyttat till Boviken, Grillat med Hampe & Fanny, vi badade även jacuzzi och badade i havet, för mig FÖRSTA GÅNGEN I ÅR! spelade lite badminton och tog det lugnt bara. En riktigt trevlig kväll!


Jobb till klockan 4, åkte ring & wakeboard, hämta Hampus på Bovikscampingen med Bayan, åkte lite mera båt, for på trästocks, Pär badade i Ankdammen för pengar, somnade medans mattias, pär och hampus satt och babbla i soffan.


Kom försent imorse & fick en väckarklocka utav Jula, Höll på att köra av vägen på e4an i 110, tappade senare på dagen laddet på mercan, mm min morgon började inte så bra. Men efter att jag varit hos mamma och målat började bilen funka som den skulle igen! Tack och lov! Jag, Mattias och hans familj käkade i Boviken, efter middagen for dom & Mattias så jag och Markus satt kvar och pratade med Hampe som just kom. Blev en kväll som innehöll vattenskoter, jacuzzi, musik, skratt, wakeboard etc. En riktigt bra kväll vill säga. For på trästocks men blev bara där en liten stund eftersom jobb väntade dagen efter. For hem och somna & vaknade av att Mattias, Hampus och Jäder stod och banka på dörren, hade lyckats låsa ut dom haha.


Jobb i vanlig ordning sedan ännu mera jobb hos mamma. Målade fram till middagen då Mattias kom och vi käkade. Begav oss sedan till urs och hämta Hampus, till Boviken, gjorde mig klar sen kom Peter och körde oss till Jäder. Blev en trevlig kväll där faktiskt! Vid nångång körde Axel mig, Mattias, Hampus, Rickie och tina runt i stan med plymothen sen till trästocks där jag mest hoppade runt på ett ben eftersom jag blivit trampad på foten vääääldigt hårt. For förbi max efter trästocks sen for jag, Mattias och Hampus til Boviken och sov.














Allmänt | | Kommentera |
Upp