28 December, Onsdag

Idag har jag varit och ränt runt hela förmiddagen. For först på gummi och bytte bil till transportern så jag slipper fler skandaler med backen. For på gina och lämnade på det enda klädesplagget jag köpte igår. Blev lite av impuls & jag ångrade mig då jag kom hem. Träffade Moa & Mattis där så jag gick runt med dom ett tag. Gick sen på subway och köpte varsin macka åt jag, Mattias och Olke som jag sen tog till gummi.

Efter lunchen for jag på intersport på solbacken och letade ett "pannband" för slalomåkning/skoterkörning, synd bara att alla såg ut som skit som allting annat nu för tiden, blir så less.. Gick sen på lindex för att försöka hitta någonting fint till nyårs. Hittade ett hyffsat snyggt linne, men vet inte om det får bli för annat bruk, kände för en klänning/tunika. Köpte också en bh, strumpbyxor & en hårfärg.

Nu ska jag börja packa eftersom jag far till Ammarnäs imorgon men Moa, Mattis & Alle. Sofflan, Frazze och Linn kommer inte förän på lördag. Har tvättat i flera timmar nu hos mamma så nu är det bara att trycka ner allting i väskan och försöka komma i håg varenda liten pinal som ska med så gott det går. Efteråt ska jag till Moa för färgning av mitt hår sedan mys med hjärtat eftersom vi far åt varsitt håll imorgon..

Allmänt | | Kommentera |
Upp