30 Januari, Onsdag

Idag började jag redan 07.50, var glad att få ett välbehövligt långpass men såklart började må så fruktansvärt illa. Struntade i det och fortsatte på jobbet men tillslut var jag t.om tvungen att springa på toan för jag höll på att spy. Flera gånger fick jag spykänslan så jag frågade Åsa om hon kunde ta över, tack och lov. Påvägen hem var jag nära på att måsta stanna men tog mig tillslut hem. Sprang in på ica och köpte proviva, hårdbrödmackor och skinka.
Hela dagen har jag legat i sängen, har inte kunnat sova heller. Efter att jag och Mattias ätit middag blev det lite bättre men fortfarande har jag jätte ont till och från. Är otroligt glad att just illamåendet gått över så jag kan fara till Göteborg imorgon! Men just nu känns det som om det är på bättringsväg!
Mattias visade vilket hotell vi ska bo på under däckteam kickoffen, jag höll på att svimma. Lyx, lyx, lyx! Clarion Hotell Post.  Nybyggt, invigdes för nån dag sedan. Längtar så mycket till imorgon. Nu ska jag gå och se om tvätten är klar sen ska jag packa & därefter blir det nog sova.
 
| | Kommentera |
Upp