ÅRSRESUMÉ

 I början av året klarade jag mig egenom, YKBn, körkortsteorin och uppkörning för lastbil. Jag tog C-kortet och det är en av de bästa dagarna i mitt liv. Då jag kände hur jag missade vissa grejer på uppkörningen & vi kommer tillbaka från där jag startad, jag helt säker på en kuggning, och han säger att det gick så bra & att jag klarat det. Känslan att köra genom Umeå HELT SJÄLV tillbaka till körskolan. Hela vägen hem till skellefteå flinade jag.
 
Vi har befunnit oss i Hemavan så många helger denna vinter. Vissa gånger har bara jag & Mattias farit dit och tagit det lugnt, kört skoter, åkt skidor och badat badtunna. Många helger har vi farit upp med kompisar. Festat & spenderat dagarna på fjället med skotrarna.
 
En av årets bästa vecka var då jag och Mattias tog hans farfars husbil och for söderut en vecka. Vi besökte huvudstaden, Vi roade oss i Göteborg, shopping & liseberg, Vi besökte Öland och bodde på böda camping  & vårt sista stopp blev Kolmården. Det var så mysigt att fara iväg bara jag och han & vi hade så fruktansvärt roligt! Förhoppningsvis blir det en repris denna sommar!
 
Det blev väldigt mycket party för min del under mina lediga veckor. Jag, Mattias och våra kompisar har spenderat så många sommarkvällar på bergskär. Vi har kört båt & vattenskoter dit, badat, festat, åkt ring efter båten och bara haft det gott. Suttit på klipporna i hamn & spelat ölspel, Hann ha några utefester hemma i nya huset, Jag har varit på lyckselemotorvecka, Byske beachen och mycket mer! Helt klart en av dom bästa sommrarna.
 
 Lyckan då vi vann budgivningen kommer jag aldrig att glömma. 2014 köpte vi vårt första hus tillsammans och i Augusti flyttade vi in. Jag stortrivs i huset & jag stortrivs i byn. Bättre än såhär hade det nog inte kunnat bli!
 
 I år var jag för första gången i mitt liv till USA. Jag, Mattias och hans familj åkte i slutet av Augusti till Florida. Vi var i Miami där vi badade på miami beach (dream come true), Vi spenderade några dagar i key west där vi mest körde moppe i bikini/badbyxor och snorklade i det klarblåa havet. Vi var till fort myers & vårt sista stopp var Orlando där vi besökte Univeral studios & seaworld. Det är en resa jag aldrig kommer att glömma & jag är verkligen så tacksam att jag fick följa med!
 
 
Sammarfattar 2014 som ett väldigt bra år! Hoppas på ett lika bra 2015, gärna ännu bättre också! God fortsättning!
 
 
 
 
 
| |
Upp