31 Augusti, Fredag

Hallå gott folk! Var ett väldigt bra tag sedan jag bloggade, 1 vecka för att vara exakt. Nu har jag bloggat ikapp, ännu en gång. Då jag loggade in såg jag att dom uppdaterat blogg.se? Blev först grinig för jag förstod ingenting & allt såg helt cp ut men så stängdes sidan ner bara sådär för datorn dampa & då jag sen loggade in igen fanns inlägget kvar för den autosparar! Så nu är vi vänner igen, jag & blogg.se!
Har också hunnit, undertiden jag pillade & kika på allt dom gjort om, uppdaterat mig till "blogg.se PRO", hittade ett tema som jag bara ville ha men nu vet jag inte, Den känns inte så personlig. Ska fippla ännu lite till och ändra lite grejer. Får se om jag klara av det eftersom "designadinblogg.se" också gjort om massor så jag fattar ingenting! Nu ska jag iallafall börja med att ända typsnittet på inläggen för denna hatar jag!
 
Idag har jag i vanlig ordning jobbat på Jula till 10. Nu sitter jag hos mamma för att hålla kattskrället sällskap eftersom mamma är borta. Dock är hon inte så trevlig, bara ute hela tiden!! Ska hem klockan 14 och börja montera ihop stolarna, ta fram fläskfilén som jag kom på nu att jag skulle gjort i morse F-A-N. Ja iaf, för ikväll ska jag och Linnea käka middag, umgås, vi ska göra massor.
| | Kommentera |
Upp