2 Februari. Lördag

Idag då vi vaknade var det strålande sol, riktigt vårväder, underbart! Vi käkade den otroligt goda hotellfrukosten sen gick vi och spanade in rooftoppoolen, dog då jag såg den & utsikt var det över hela Göteborg! Därefter var det däckteam mässan. Dom hade ordnat en tävling där man fick en bricka med 25 rutor och de skulle varai fyllda med klistermärken som man fick i de olika montrarna. Man kunde bla vinna iPad mini, 18" fälgar, Fälgar värda 25000kr, resecheck värde 7000kr osv. Så medans Karin, Nicke och Mattias kikade på erbjudanden sprang jag runt och tog klistermärken. Var rätt kul faktiskt, fick massa gratis saker, haha.
Efter mässan var det lunch på hotellet. Efter att ha käkat gick vi på stan, ville inte vara inne hela dagen då det var så fint väder. Hittade ett par solglasögon & en onepice butik!! Trodde inte att det fanns i gbg! Köpte dock ingenting där. Efter stan hoppade jag och Mattias i badkläderna och åkte upp till poolen. Vi badade ett ganska bra tag sedan sprang vi till rummet och tog en vamdusch sen la vi oss och vila för att orka med ännu en däckteam middag.
Denna kväll höll middagen till på hotellet. Klockan 19 fick vi varsin välkommsdrink nere i lobbyn, minglade runt sen fick vi sätta oss till bords. Idag var det mycket godare mat! Oxfilé, rödvinssås etc. Var skit kul underhållning också. Måns Zelmerlöw välkommnade oss sen kom det in två stycket från nått konstigt land som var helt vilda, skrattade även idag så jag grina, haha! Senare in på kvällen var det Måns som sjöng. Blev en riktigt trevlig kväll!
 
| | Kommentera |
Upp